torsdag 29. september 2011

People who say money can't buy happiness, obviously don't know where to shop.

 

002

009

Ah…snart helg dere! Syns ukene bare flyr unna jeg, straks oktober liksom! Under 3 mnd til jul…jiiiz! Lurer på om jeg får julekalender i år også!? Må bare innrømme at jeg er som et lite barn når det gjelder pakker. Elsker det!! ;)

Hvem elsker ikke dette liksom??

julekalender

Nå skal jeg rydde litt i garderoben, er noen som roter så sinnsykt der!

 

happy

6 kommentarer:

 1. Kosli innlegg, å du sjer råflott ut Agnes!! Jul snart ja.. Ska dåkk t Overhalla i jula?

  SvarSlett
 2. Takk, Linda:) Vet du ka, i år bli det veldig rar jul. Ska faktisk te Oslo, for mamma og pappa har kommet dithen at det no e på tide å start å reis rundt til sine barn og barnebarn. Så i år bli det enten hos Tine eller Silje. Så det bli vel fra 23. te 2 juledag på mæ, å så Bodø mellomjula. MEN vet du ka?? Æ skal til Oslo fra 31. okt til 10. nov å jobb, så da skal æ få til et besøk!! trur æ ska jobb i Lørenskog:)

  SvarSlett
 3. Takk søte du! Ha en super helg du også:)

  SvarSlett
 4. Jippiiii!! Såå bra!! Da glede æ mæ på besøk:-)) Vi har vel egentlig bestæmt oss for å lag vårres egen jul her i år vi da. Litt rart, men d e rætt å slætt for my styr å reis heim me så små onga, for så få daga:-/ Ska heim fra 19. okt t 1. nov i stan. Go hælg supersnupp:-D

  SvarSlett
 5. Akkruat det skjønne æ veldig godt! Syns det e stress å baks mæ sjøl avgårde for så få daga. Men da får dokk no ei god stund heim i trøndelag før jul da, likesågreit! Glede mæ vilt te å tilbring litt tid i Oslo, treff litt folk å bare kos mæ:)) God helg!

  SvarSlett

I love comments!

Instagram: @ahaugum

www.lookbook.no

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.