tirsdag 12. juni 2012

Vintage shopping in New York.

 

01

Beacon’s closet, Williamsburg.

05

 

03(2)

 

08

(Bilder lånt fra butikkens nettside.)

Jeg ble tipset om vintage butikken Beacon’s closet før jeg dro, så den måtte sjekkes ut. Det ligger visstnok en på Manhattan også, men jeg var på den i Williamsburg, Brooklyn. Da fikk vi sjekket ut den delen av byen også. Vilt mye klær her, så man kunne ha lett i dagesvis! Den ligger på 88n 11street. Det kule her er at man kan ha med egne gamle klær, som kan byttes inn i verdikuponger som kan brukes i butikken…hadde jeg bare visst!! Fikk med meg noen skatter, så var absolutt verdt turen!

beacon's closet 

Beacon's closet5

Beacon's closet4

Beacon's closet3

Beacon's closet2

DSC09120

DSC09121

De to fargeglade kjolene er kjøpt på en annen secondhand butikk som heter Working House, som ligger på 306 Columbus avenue, mellom W74th 75th st. Denne butikken donerer overskuddet til veldedige organisasjoner.

Det finnes nok flere skattekammer som disse, men det var i alle fall disse to jeg fant mine nye vintage/second hand skatter.

Den siste butikken fant jeg takket være den fantastiske reisehåndboka vi hadde med oss. Anbefales på det varmeste til alle som skal til NY eller andre storbyer. Den heter Gatelangs New York, og finnes sikkert til de fleste storbyer. Jeg kjøpte vår på Ark.

DSC09084 DSC09083

Det geniale med den var at hvert område inneholdt restaurant, sightseeing,shopping og andre tips med påfølgende kart! Liten og lett, får plass i veska og det lyser ikke turist når man tar den opp…;)

4 kommentarer:

 1. Åååh. MISUNNELIG!
  Bare elsker Vintage-butikker. Så ut som du hadde funnet noen skikkelige godbiter også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du hadde elsket denne! Et skikkelig skattekammer, som man seriøst skulle hatt flere dager for å pløye seg gjennom! Ble noen godbiter ja, selv om B mente at den sølvgenseren kanskje var litt over the top! hehe alt som det skal være med andre ord...;)

   Slett
 2. Åh, her snakker vi godbiter. Så genialt at man kunne levert inn ting, og fått verdikuponger tilbake også da. Smart! Og jeg er forøvrig veldig fan av reisehåndbøker som ikke lyser turist, for et stort kart foran meg er helt uaktuelt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, hadde jeg visst det skulle jeg pakket med litt klær for å levere inn. Men får heller gi litt til freatex her hjemme...;)Denne reisehåndboka var gull! Fant mye kult med den:)

   Slett

I love comments!

Instagram: @ahaugum

www.lookbook.no

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.