mandag 2. juli 2012

Some more NY shopping.

 

DSC08832

Converse er superbillig i USA. Disse kostet meg 300.- kr. Manglet helt hvite i garderoben, så det måtte på plass.

DSC08824

Platå sneakers fra Topshop. Den eneste shoppinga jeg gjorde der faktisk. Synes topshop har priset seg selv litt ut. Man finner jo kule merketing for en billigere penge enn hva de opererer med.

DSC08819

Veske fra Steve Madden. Hadde virkelig trodd at det  skulle bli sko fra Steve Madden også, men jeg var overraskende rolig på sko fronten denne gangen:)

DSC08827

Fra forever21 ble det denne singletten og dette smykket..

DSC08826

Jeg har jo en forkjærlighet for sjiraffer vettu… Jeg synes forøvrig at Forever21 var en billigere variant av Topshop, og hadde sykt mye greier. Så mye at jeg endte med å ikke finne særlig mye..5 etasjer er heftige greier!

Så…skal du til NY…pakk lite og lett, du kan shoppe deg ihjel! ;)

8 kommentarer:

 1. Linda M. Haugvikmandag, juli 02, 2012

  Heilt enig i at TopShop har vorti dyrt. Vart så skuffa når æ va innom både i København og Stockholm:-( Men du fainn heildivis my ainna fint da:-))

  SvarSlett
 2. Ja, ingen fare for alternativ! ;) Men helt seriøst så har Topshop blitt sykt dyrt, det e jo tross alt kategorien billigkjede...Fant en kul genser og den kosta over 1000 kr!! Det kan æ betal for Acne o.l, men ikke Topshop....jaja, godt det finnes my ainna fint!

  SvarSlett
 3. ja, NY er et shoppingmekka!! :)

  SvarSlett
 4. Du har jammen meg gjort mange bra kjøp! :) Og jeg tror nok det er en stor fare for at jeg shopper meg i hel når jeg er der...

  SvarSlett
 5. Ja, det er så mye butikker der at jeg nesten ba om nåde til slutt. DET sier litt!! Men føler at jeg har vært ganske flink og ikke har gjort særlig bomkjøp. Det er en bragd i seg selv...! ;)

  SvarSlett
 6. Så mye fint! :-) Virkelig elsker converse sko :-D

  SvarSlett
 7. Ja, converse er genialt! Funker til alt;)

  SvarSlett

I love comments!

Instagram: @ahaugum

www.lookbook.no

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.