torsdag 2. august 2012

Summer outfits….

 

Billabong

Fringe

Onsdag

c

BW4

Sommer antrekkene mine har vel ikke akkurat vært veldig sommerlige i år, men det er det en naturlig grunn til. I går ble det bekreftet, 2(!)sommerdager i Bodø i juli…….2!!!!!!!!!! I mine øyne er det nå høst, vi har altså blitt snytt for en årstid. Som sagt, motemessig gjør det meg ikke så mye, men humørmessig…..O’boy..! ;) Så nå er mine øyne rettet mot høsten, og jeg lover fler outfit posts…da dette nok er en 3mnd oppsummering…eller noe i den duren..

Såe…mitt spørsmål er da som følger; hva vil dere ha mer av? mindre av? Er det noen som syns dette er verdt å følge med på i det hele tatt? Let me know!! Så lover jeg å gå all in…;)

4 kommentarer:

 1. Ja, ja, ja. Helt klart verdt det, og antrekksbilder er aldri feil. Ikke innkjøp heller. Mer krever egentlig ikke jeg ;) Og når det gjelder sommer har det jaggu ikke vært mye av det i Bergen, men vi har vel gjerne hatt mer enn 2 dager kanskje.. men de dagene har jeg glemt allerede.

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt å høre! Føles innimmelom meningsløst å blogge, samtidig som det er utrolig gøy! Skal klamre meg til høstens og dens gleder nå, elsker motehøsten! Hardt for lommeboka....;)

   Slett
 2. Tusen takk, så gøy å høre! :)

  SvarSlett

I love comments!

Instagram: @ahaugum

www.lookbook.no

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.