søndag 13. januar 2013

Add some colors.

 

DSCF0474

Som sagt, så er ikke jeg på mitt mest kreative kl 06.30 om morgenen, så da kreves litt planlegging. Jeg har et klesstativ i garderoben som er tomt, som jeg fyller opp med forslag for uka. Noen ganger ender jeg opp med akkurat det antrekket som henger sammen, ellers så kan det bli en miks av det som henger der. Uansett så har jeg i høy grad begrenset vanskelighetsgraden med å velge ut antrekk. Bare et lite tips! ;)

Mål for uka….add some colors!

6 kommentarer:

 1. Det var ingen dum måte å gjøre det på, er nok mange som løper rundt seg selv så tidlig på morgenen å lurer på hva de skal ha på seg.. Heldigvis slipper jeg det problemet, ettersom jeg er hjemme og null stress når jeg er hjemme fra jobb, og når jeg er på jobb så er det joggebukse eller joggebukse;) hehe

  //Viktigste er nok å konsentrere seg om seg selv, og la andre syyre og lure seg selv, men av og til må jeg bare lufte hode litt for å få ut litt frustrasjon, hehe:) Jeg er sikker på at du klarer å oppnå matchvekta di, den som vil - den kan:)

  SvarSlett
 2. // Jeg liker best å begynne treningen i 7 tiden.. idag kom jeg dinglende litt før 10, og det var en del folk der, også er det to typer mennesker der, husmødrene som er der for å lette på samvittigheten, og de som vil bygge muskler og jeg er en av de. Og da blir det litt kø og venting på vekter/benker og apparater da mange trener de samme øvelsene.. Jeg har helt panikk før å trene på ettermiddagen, spesielt fra klokken 3 og utover, da er det smekkfult.. jo mindre folk - jo bedre;) så kan jeg heller ha show-off der en ettermiddag når jeg er blitt i knallform og muskler fra topp til tå, hehe:)

  SvarSlett
 3. // Hehe, har ikke tenkt på det før, men ja, det var egentlig slike omgivelser og stemning der captain Jack plutselig kunne dukket opp:)

  Skjønner godt du ikke klarer trening før jobb, det gjør ikke jeg heller. For noen år tilbake, før jeg hadde reisejobb da prøvde jeg meg på trening før jobb en gang i uken.. spinning kl 06 på morgenkvisten er ganske killer altså, men det føltes godt når dagen var over og jeg kunne slenge føttene på bordet, men det ble aldri en vane - hvertfall ikke en god en:)

  SvarSlett
 4. Så smart, masse fine farger!!
  Eg er så grå/kvit/svart for tida, men i dag har eg på meg vinrød tskjorte og vinrød jeans, litt farge :)

  Ha ein fin tirsdag!!

  SvarSlett
 5. Jeg er og veldig grå og svart for tida, så må bare prøve å lure inn litt farger. Ha en super tirsdag! :)

  SvarSlett
 6. // I know, jeg er veldig klar for sol og varme selv - måtte våren komme fort, også sommeren enda raskere:) Jeg føler jeg har hatt helg siden jeg kom hjem fra jobb 14 Desember, så det blir tungt å komme tilbake i arbeid når den tid kommer..

  SvarSlett

I love comments!

Instagram: @ahaugum

www.lookbook.no

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.