søndag 20. januar 2013

DIY - Part I

 

 

DSCF0576

Kan ikke sy sier du? Vel, det er mye du kan gjøre uten å sy ett eneste sting! Alt du trenger er saks, tusj og noe å klippe i selvsagt.

DSCF0577

Det beste er jersey stoff topper, for da er det bare å dra litt i stoffet det er klippet i. Jeg valgte en topp som etter 1 vask krympet til det halve. Ikke ta favoritt genseren, men noe som kanskje bare henger der og skriker etter oppmerksomhet.

DSCF0578

Fullt mulig å klippe for frihånd, men jeg syns det er greit med en liten mal.

DSCF0579

DSCF0580

DSCF0582

Med en bred og fin blonde-bh under blir dette en vinner mot våren! Enklere blir det ikke <3

2 kommentarer:

  1. Denne blir jo kjempe bra å ha når våren kommer:) merker du skulle hatt en runde i klærne mine, for når de har hengt lenge nok ubrukt så pakker jeg de ned og sender de avgårde med lastebil til u-land... er jo en god gjerning da, men enkelte klær kunne nok fått et nytt liv, hehe:)

    SvarSlett
  2. Ja, er ikke alltid like lett å se nye måter å bruke ting man egentlig er lei av. Det er der shoppestopp kommer inn for min del, nå må jeg ta stilling til det som faktisk henger der. Før dyttet jeg bare inn nye elementer som kanskje løste problemet for 1 dag og så var jeg like langt dagen etter. Mål for 2013 ---> en fungerende garderobe! ;)

    SvarSlett

I love comments!

Instagram: @ahaugum

www.lookbook.no

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.