fredag 18. januar 2013

Friday–I’m in love..!

 

mag2

Hva er vel bedre enn å starte helgen med 20 fantastiske fine roser fra kjæresten….?

 

mag

Helgens lesestoff… <3

 

DSCF0533

Ja, det var kaldt ute….!

DSCF0534

DSCF0535

Lue – VILA, Skjerf, hansker, cardigan og bukse -  H&M, Sko – SIXTYSEVEN,  Fuskepels – BIKBOK og veske – Michael Kors.

God helg alle sammen!

2 kommentarer:

 1. you look amazing! :) For en utrolig deilig start på helgen, og rosene var nydelig:)

  //Spa i morgen høres ikke feil ut:) Jeg ble såå bortskjemt på spa da vi var på ferie, også har den luxus følelsen dabbet vekk etter at vi kom hjem.. På fillippinene kostet det 42 kroner for en times massasje på stranden, også fant vi det flotte spa`e, det beste som er på Boracay visstnok, og der betalte vi litt over 100 kroner for en time.. savn!!

  Tror ikke søvn problemet mitt blir bedre i natt, etter x antall kopper med kaffi, også et par med baileys... high on coffein gitt:)

  Planen er spinning i morgen klokken 10, men får se hvordan zoombi tryne ser ut i morgen når jeg våkner, om jeg er klar eller ikke;)

  Uansett må du ha en fantastisk lørdag, men trening og spa:) Kos deg en hal haug - for det har du fortjent!

  SvarSlett
 2. //Det hørtes himmelsk ut:) Jeg har og vært på trening, men det ble ingen skrubb og massasje på meg.. men tenkte litt hjemmespa senere med skrubb, og pedikyr.. Barnedåp i morgen, så da må det freshes opp til kjolen skal på:)

  Jeg reiser på jobb i neste uke, tenker jeg. og da blir det rolig på treningsfronten, tenkte å se det litt an hvordan halebeinet oppfører seg, og om det blir bedre, hvis ikke blir det en tur til kiropraktor/lege når jeg kommer hjem igjen... men det er klart at det tar nok litt tid når jeg smalt det som jeg gjorde... hele kroppsvekten bang i bakken midt på halebeinet, det ble noen kilo det mot hardt underlag.. får prøve å holde meg på beina resten av vinteren:)

  Så spennende med bryllup,ååå jeg vil neste ngifte meg en gang til, hehe:) Det var sååå mye planlegging, og jeg var skikkelig bridezilla så det var litt skuffende at 1,5 år med planlegging var over så raskt. men det var deilig å senke skuldrene i etterkant, og bare slapp av:)

  Ønsker deg en fenomenal flott lørdag videre:)

  SvarSlett

I love comments!

Instagram: @ahaugum

www.lookbook.no

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.