lørdag 19. januar 2013

Kerstin Florian.

 

DSCF0545

Body scrub og body lotion.

DSCF0546

Ansiktsrens og ansiktskrem.

DSCF0544

Jeg har gitt kropp og ansikt alt for liten oppmerksomhet de siste årene, så dette skal det endres på! Har alltid vært flink på rensing av ansiktet og har gode rutiner både morgen og kveld, men har kanskje ikke vært så nøye på at det jeg bruker er det som passer meg best. Produktene er ofte dyre, og det å skulle gå all in med en gang kan være kostbart. Jeg starter med å teste ansiktsrens og krem til ansiktet, body scrub og lotion. Det er heller ikke alltid sånn at det dyreste er det beste, men det har ofte en liten sammenheng.

Med full shoppestopp, på 19. dagen, unnet jeg meg i dag hel skrubb av kroppen med påfølgende massasje på Balansen. Himmelsk er rette ordet! Det høres kanskje ikke mye ut, men for min del som jobber i butikk og går oppi de nyeste klærne og trendene hver dag, er det faktisk en bragd! Såe, bare 1mnd og 10 dager igjen før det slakkes litt på kravene.

Nyt lørdagen <3

2 kommentarer:

  1. jeg syns du har vært flink, og du fortjente noe luxus:))

    Jeg hadde hjemmespa igår, bodyskrubb, pedikyr og mannen ga mine såre skuldre en god massasje. Kjenner skuldrene fort blir litt stive av all vektløftingen.

    SvarSlett
  2. Ja, det syntes jeg og! ;) Så deilig da, man trenger det i ny og ned. Massasje kan man aldri få nok av!! :)

    SvarSlett

I love comments!

Instagram: @ahaugum

www.lookbook.no

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.