søndag 24. mai 2009

blue is back!Jeg har jo drevet en stund å eksperimentert med blå og oransje...Det har tydeligvis vært helt riktig, for i dag på minmote kan man lese at blått er tilbake og da sammen med pastelloransje! Så det var litt gøy! Jeg har fått helt dilla på de fargene. det var litt uvant i starten, særlig det å gå fra lys lip gloss til å bruke leppestift..men i sommer er visstnok glossen ut, det er leppestift som gjelder!! Så invester i en pastellfarget leppestift og du er med på notene;) Øverst er akkurat den trioen med H&M øyeskygget som jeg bruker, jeg bruker disse kun til å sote med, jeg legger ikke blått som grunnfarge, det syns jeg blir for mye. Nederst ser du Rhianna med resultat av blåsotede øyne. Smashing!! Ha en fin søndag, jeg skal pakke til jobbing i Kristiansand:)

2 kommentarer:

  1. aah, uansett faller jeg alltid tilbake til lyse/bleke/nude lepper. men slår av og til an med knæsh rosa eller røde lepper når brunfargen er på plass! er generelt ikke fan av leppestift

    SvarSlett
  2. ja, jeg vet..føler meg nesten litt som en annen person med leppestift! Men er litt kult også:) man må vel bare prøve seg fram..men er jo veldig fint med lyse gloss lepper til sommerbrun hud ja, det er jeg enig i!! :)

    SvarSlett

I love comments!

Instagram: @ahaugum

www.lookbook.no

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.