lørdag 22. januar 2011

London, baby!

 

004

Jeg har jo stordag i år, så i gave fra kjæresten min har jeg fått London-tur! Vi reiser i mars, og jeg gleder meg som en liten unge!  Alle tips og råd mottas med stor takk! London, baby!

2 kommentarer:

 1. Ah, grautulerer Agnes! Jeg syntes New and Old Bond street var et must for inspirasjon, ikke minst YSL... også mens man er i strøket er Abercrombie&Fitch verdt en besøk om man ikke har vært der før ;) Genialt og kult konsept syns jeg (hint modeller, kule lokaler og høy musikk og KLÆR! ;P )
  Mamma og jeg tok oss tid til å dra til Westfield shoppingsenter (enormt), vi tok undergrunden også kom man rett opp ved siden, det var bare sånn rundt hjørnet. Der finnes det et overveldende utvalg av butikker, alt fra de billige til de dyreste. H&M hadde en utrolig flott butikk der. Men det gjelder å prioritere tiden fant vi ut! Også må man jo selvfølgelig bruke tiden fornuftig på Oxford street :P også gjøre noe mannevennlig og sightseeing? :P også selvfølgelig Harrods er verdt ett besøk.
  Uansett er det jo bare å velge og vrake i London, heldig du som drar når det er blitt midlere og mer vår ute, vi holdt på å fryse ihjel både i februar og desember :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for fine tips! Ja, har fått anbefalt westfield fra flere, så det må nok sjekkes ut. Oxford street er bankers og så blir det Arsenal kamp på lørdag (den mannevennlige delen!!) hehe
  Gleder meg som en liten unge, og skal nyte hvert åndedrag mens jeg er der. Håper på litt vårfølelse, og kanskje årets første utepils?? ;D

  SvarSlett

I love comments!

Instagram: @ahaugum

www.lookbook.no

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.