onsdag 1. februar 2012

I heart Nike, colours and college!

 

DSC08248

Med disse på plass i skogarderoben kan jeg omtrent lukte våren og bar asfalt! Sånn sett så er det jo forsåvidt bar asfalt nesten overalt nå også, men ulempen er at det er sviiiinkaldt! Elsker fargen!Tusen takk BF, du er best!

DSC08249

Har litt sånn dilla på sportswear, collegegensere med morsomme detaljer og farger for tida. Denne skal brukes under løse singleter og gjennomsiktige topper.Funker på stranda gjør den også når den tid kommer. I’m prepared! ;)

 

DSC08251

College med gjennomsiktig parti og nagler. I’m in heaven!

6 kommentarer:

 1. Så mange fine kjøp du har gjort! :) Håper alt står bra til med deg også. Henger litt etter i bloggverden her.

  SvarSlett
 2. Ja, en slags desperat hunger etter vår! haha! Ja, skal ikke mange dager til før man har masse å ta igjen! Når jeg var i Narvik kom jeg hjem til 600 updates på bloglovin liksom...! Mye godt lesestoff;)

  SvarSlett
 3. Hehe, ja tror det ser sånn ut hos meg også. Har ikke klikket meg inn enda :p

  SvarSlett
 4. // Ja, Forever21 ligger i Oxford street. Vel verdt en tur. Og du, klart du må være med på shoppestopp også. Klarer jeg det klarer alle det ;) Hehe..

  SvarSlett
 5. Fant ikke den sist jeg var der...:/ Shit....jeg trenger et spark i baken...MEN lurer på om jeg må sette fram til Trondheimsturen jeg skal på i slutten av februar....Det er jo tross alt Monki der!!! ;) ...Og uansett ny rekord på lange tider! hehe

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

I love comments!

Instagram: @ahaugum

www.lookbook.no

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.