onsdag 2. januar 2013

Hello 2013!

 

Agnes

Agnes2

Januar 2013….shit tiden flyr altså! Noe sier meg at 2013 også kommer til å være innholdsrikt og spennende. Jeg skal gjøre mitt for at det blir et bra år i alle fall! Har dere noen nyttårsforsetter? Jeg kunne skrevet en lang liste, men i år skal jeg ikke rope ut noen forsetter, som jeg ikke klarer å holde.  Hvert år skal jeg slutte å shoppe, bli en treninngsfanast osv…Let’s face it – Jeg er ingen toppidrettsutøver, har kun svart belte i shopping…;) Jeg skal gå i meg selv og bli flinkere å nyte øyeblikkene, i stedet for å tenke på alt som skal bli bra. Jeg skal prøve å lage meg en hverdag som trening, bedre kosthold  og velvære skal bli en del av.  Jeg skal sette av tid til venner og familie, det er det kjæreste man har…..og jeg skal planlegge bryllup!! Hvem hadde trodd det!?  Bloggen skal få litt mere kjærlighet og jeg skal slutte å tenke at alle sikkert bare syns at det jeg blogger er teit. Det dekker det siste punktet om å være snillere med meg selv…!! Sånn, det ble en liten liste likevel, men tror den er overkommelig!

Jeg glemte gjenbruk! 2013 skal bli året for å faktisk bruke det jeg har.

Godt nyttår!

4 kommentarer:

 1. Godt nyttår Agnes, å gratulere igjæn me forlovelsen! :)Syns bloggen dinj e kjæmpekosli æ, glede mæ t å følg deinn videre. Ka bryllupsplanan går ut på da? Har dåkk sætt dato å korr bli d å sånn? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt nyttår snuppa! Tusen takk for det, det va stas! Ble tatt skikkelig på senga der ja;) Så bra!! No ble æ gla!! :D Vet du, veldig lite e planlagt for å si det sånn,men æ kjenne bridezillan i mæ faktisk har våkna te liv - og det hadd æ aldri trudd!! ;)

   Slett
 2. Fint skrevet Agnes :) Det er noe med det å tenke på hvem man gjør alle disse tingene for, seg selv eller alle de andre? Og hvorfor? Fordi det ser fint ut fra utsiden? Det tenker jeg mye på ihvertfall. Godt nytt år til deg og jeg gleder meg til å følge bloggen din i 2013 også :)

  SvarSlett
 3. Takk, Marit! Ja, ikke sant? Bedre å senke skuldrene litt og ikke være så redd for sprekker i fasaden. Godt nyttår og velkommen hjem!Håper vi sees på lørdag:)

  SvarSlett

I love comments!

Instagram: @ahaugum

www.lookbook.no

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.