torsdag 21. februar 2013

Denim on denim.

Dagens detaljer! Jeg måtte bare ha meg denne lua. Vet at det er den største it lua i Norges land for tida, men den er bare så fantastisk kul!!!6 kommentarer:

 1. før så syntes jeg det var såååå teit å gå med denim på denim, men nå synes jeg det rocker helt!! :) man forandrer seg. haha og godt er det :)

  SvarSlett
 2. Ja, samme her! Nå har jeg lyst på vår og masse lys denim! Bruker utrolig lite jeans, så måtte gi det ett forsøk;)

  SvarSlett
 3. Denim on denim er kult:) gleder meg til våren, da blir det nok mere av det:)

  SvarSlett
 4. // stygg kult er virkelig det rette ordet å bruke, og jeg har av og til en tendens til å tiltrekkes det jeg også, kommer litt an på hva det er.. Særlig vesker, der kan den styggeste veska på butikken bli med meg hjem, men det artigste er jo når venninnee blir flau på mine vegner;) En gang hadde jeg en knash grønn froskeveske, kjøpte den i utlandet til niesen min, men da jeg kom hjem hadde jeg ikke hjerte til å gi den vekk, så da ble det en party veske... ble noen rare blikk ja:) hehe

  SvarSlett
 5. // ja det er så deilig med friske blomster i hus, blir i godt humør med engang:) høres ut som en deilig start på dagen dere hadde, her var jeg oppe klokken 9, en tur på trening, etterfulgt av en joggetur med hunden, huset lukter rent, og i kveld blir det kvalitetstid med mannen foran tv skjermen mens vi koser oss med skalldyr:)

  Kos dere masse på konsert i kveld, og jeg syns absolutt du skulle lufte skoene, det er jo det perfekte stedet å lufte de:) Rock on:)

  SvarSlett

I love comments!

Instagram: @ahaugum

www.lookbook.no

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.