tirsdag 8. januar 2013

Black tuesday.

 

AgnesAgnes3

Agnes4

Noen snapshots før jeg løp ut døra i dag tidlig. Godt jeg valgte pelsjakka når det begynte å striregne halvveis til jobb….Jaja, blir vel aldri kjent for å være fornuftig…;) Går mye i svart for tiden altså, skal jobbe med saken….! Går jo lysere tider i møte, så kanskje inspirasjonen kommer seg også!

Skjørt og Cardigan fra Monki, T-skjorte fra H&M, Pelsjakke fra BikBok , Boots  kjøpt i Sofia og Skjerf fra Zara.

Var flink å kom meg på trening i går, så i dag er jeg støl og klar for inne kveld. Tenkte å rydde litt i garderoben og oppdatere salgssiden min på facebook. Min fasit for å unngå kleskriser er faktisk å lete frem antrekk kvelden før. Vet mange ikke liker det, for da blir det liksom så planlagt., men hjernen min liker seriøst dårlig å planlegge kl 06.30 når vekkerklokka ringer…;) Det som funker for hver enkelt tenker jeg. Det å ha et ryddig og oversiktlig klesskap hjelper visst også, kanskje det må være et nyttårsforsett??

Nyt tirsdagen <3

2 kommentarer:

  1. Love the shoes:) ikke alltid like lett å kle seg fornuftig;) Mye svart, men du kler det. Merker selv omgså at det blir en del mørke klær nå som vinteren er her...

    //Ja sånn sett er blogg greit å ha. Tiden går så fort, og man glemmer fort hva fjoråret og forrige måned for den saks skyld hadde å by på.

    SvarSlett
  2. Ja, jeg også! Beste kjøpet jeg har gjort på lenge. Hehe, nei og det verste er at mannen jobber i sportsbutikk, så jeg har masse fornuftige klær, men de brukes kun til turbruk...! Lenge leve forfengeligheten! ;)

    SvarSlett

I love comments!

Instagram: @ahaugum

www.lookbook.no

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.