mandag 7. januar 2013

Wardrobe favs!

 

DSCF0440

Alle burde ha minst 1 sort skinnjakke i garderoben. Jeg bruker min hele året, på vinteren tar jeg pelsvest over. Så lenge det ikke er bikkjekaldt da;)

DSCF0441

Handlenett – et must for alle!! Ikke bare gamle damer. Du sparer miljøet og det ser mye kulere ut enn en plastpose fra Rema..!

DSCF0444

Luer!! Får aldri nok. En av favorittene er denne vinrøde fra BikBok. Kostet meg 10.-kr….(ikke i år selvsagt!) Starter året med shoppe stopp ut januar og februar, og kjenner at det skal jeg faktisk klare!

6 kommentarer:

 1. Skinnjakke er must, passer til så å si alle antrekk.. Handlenett ja, her merker jeg at jeg har noe å lære... blir som regel å handle, kaste posene i bilen og tute hjemover.. men handle nett hadde vært genialt:)
  Lue, et must i vinterhalvåret, *blir så fort kald på ørene*

  SvarSlett
 2. Ja, den sorte skinnjakka går faktisk til alt og de fleste anledninger! Handlenettet blir mest brukt på små shoppingrunder, til storhandelen blir det nok noen plastposer...;)

  SvarSlett
 3. Å, skinnjakka er perfekt - eg elsker skinnjakker, har nok litt for mange i følge min kjære og eg har tenkt og skaffe meg endå fleire ;))

  SvarSlett
 4. Ja, jeg jakter på en litt lang og oversized...! :)

  SvarSlett
 5. Bloggen din bli bære ber å ber Agnes, d vises at du jobbe einda meir me deinn einn før. Kjæmpearti å følg med:)

  SvarSlett
 6. Takk, Linda!!! Det va enten in or out...;) skal stå på videre, og håpe folk syns det e gøy å titt innom!

  SvarSlett

I love comments!

Instagram: @ahaugum

www.lookbook.no

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.